Olinda Home

Blog
 

A melegburkolat tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, mely különböző típusú, kopásállóságú, és felületű burkolatot értünk. A PVC / LVT, a linóleum és a padlószőnyeg, legyen szó moduláris vagy tekercses típusról rendkívüli előnyökkel bír:

Ez a blogbejegyzés más lesz, mint a többi és nem feltétlenül van köze a lakberendezés témájához. Én és a családom a kialakult helyzet pozitívumaira fókuszálunk. Szerencsések is vagyunk, mert van kertünk, bár az otthonunk maga icipici, így sok időt töltünk most már a szabadban.

Most azoknak az embereknek szeretnék segíteni, akik lakás kiadást vagy eladást terveznek. A home staging nem más, mint kiadásra, eladásra való felkészítés.

Miért fontos, hogy precíz és jó alaprajzunk legyen? Időt és pénzt spórolunk. Jó alaprajzzal a kezünkben elkerülhetőek a hibák és hatékonyabb lesz a kivitelezés.

A linóleum padlóval kapcsolatban sokakban tévhit él és egy merev, csúnya, ócska hatású padló jelenik meg emlékeikben. Pedig a valóság ennek épp az ellenkezője, egy nagyon is szép, jó minőségű és kellemes tapintású, időtálló anyag a linóluem.

A belső terek alakításakor nem csupán a falszínekkel vagy a bútorok térbeli elhelyezésével hatunk a térérzékre. A tapéták mintázatával, textúrájával, színével is játszhatunk, mely által nagymértékben befolyásolhatjuk optikailag a teret.