Olinda Home

REFERENCIÁK

Nőies hangulatú kislakás Budán

A kedves kis budai lakás felfrissítése volt a célunk. Feladatom segítségnyújtás néhány új bútor, tapéta és dekoratív kiegészítők kiválasztásában, hogy a lakás hangulatossá, otthonossá váljon.


Luxusvilla a Budai hegyen

Megbízóm, a villa építtetője kért fel, hogy rendezzem be a négy szintes, modern villa második és negyedik szintjét, ahol a nappali, étkező,konyha, illetve a tetőtérben a háló kapott helyet. Modern, elegáns stílusban alkottam meg az enteriőröket. A fotók megtalálhatóak az Engels and Völkers kiadványában is. A cég a luxusingatlanok nemzetközi szakértője.


Családi ház tervezése Budapesten

Háromgyerekes család, újonnan épülő családi házába terveztem meg három fürdőszobát, egy mosókonyhát és a konyhát. Mindezt modern, fiatalos stílusban. A nappali tervének elkészítése ajándék volt. Később a szülői hálószoba tervezésére is felkértek, így ehhez is készült két koncepció.


V.I.P. helyiség a Hankook Tire Magyarország részére

Feladatom volt új PVC modul padlóburkolat-design tervezése, egyedi tapéta tervezése, valamint a szoba térszervezésének kialakítása. A szürke-narancssárga koncepció a cég színeire épül. Kényelmes bútorok szolgálják az itt várakozók kényelmét.


Interjú- és oktatóterem a Hankook Tire Mo. részére

A V.I.P. helyiség színvilágát és stílusát vittem tovább a következő helyiség megtervezésekor. Egyedi tapéta került az egymással szemközti falakra, míg az ajtós falat plasztikus 3D falpanelekkel, narancssárga dekor-csíkokkal tettem mozgalmassá. A bútorzat színe visszaadja a szürke-narancssárga vezérmotívumot.


Fly4Less Helicopter - iroda

A kék volt a vezető szín, ennek a 100 négyzetméter alapterületű irodának a tervezésekor. Két iroda, tárgyaló, ügyféltér és recepció lett kialakítva, üveg válaszfalakkal, így a térérzet tágas marad és a fény is betölt minden teret. Üvegfólia segítségével az intimitásról is gondoskodtunk. A modul padlószőnyeg stílusa meghatározó, modern, laza és fiatalos. A kárpitozott bútorok színe is ehhez igazodik.


Chili bistro és kávézó újragondolás

Egy már működő kávézó "felfrissítését" kérték tőlem. Az asztalok és a székek megmaradtak, mert nagyon szépek. Egy festést, tapétázást elvégeztünk, majd a helyiségnek új térszervezést készítettem. Átrendeztük az üzletet az optimálisabb helykihasználás érdekében. Készült egy új, szürke beépített polc és fekete lebegőpolcok kerülte a sarokba. Az arany színű tapéta és a zuzmófal koronázta meg és varázsolta hangulatossá az új küllemet.


Eklektikus lakás a budai várnegyedben

Egy holland házaspár keresett meg azzal a kéréssel, hogy a budai várnegyedben vásárolt polgári lakásukat megtervezzem. Teljesen szabad kezet kaptam a feladathoz. A helyiségekben harmonikusan vegyülnek modern, klasszikus és indusztriális elemek egymással. Az arany és a márvány használata eleganciát kölcsönöz az otthonnak.


R18 társasház: lakások fürdőszoba tervei

Felkértek, hogy a budapesti (Rózsa utcai) társasház lakásaihoz tartozó fürdőszobák burkolási terveit készítsem el. A burkolólapokat már kiválasztották a helyiségekhez. Több különböző alapterületű, de kicsinek mondható fürdőszobákat terveztem meg. Ez a 4-es és az 5-ös lakások fürdőszobája.


Gellért hegyi polgári otthon

Egy ingatlanértékesítő ügyfelének kérésére készültek látványtervek, egy 150 nm-es, régi, családi ház főbb helyiségeire és teraszára. A modern és klasszikus elemek vegyítésével, igényes anyagokkal - mint a márvány, valódi fa, vagy aranyozott felületek - vált elegánssá, s mégis otthonossá minden enteriőr.Nappali és étkező újragondolás idősebb házaspár részére

Értelmiségi házaspár vidéki, családi házának nappaliját és étkezőjét terveztem meg. A sötét és világos színek kontrasztjára épül a terv. Nagy és kényelmes ülőbútorokat terveztem, mert gyakorta gyűlik össze náluk népes vendégsereg. Az étkezőasztal is épp ezért bővíthető. Stílusa a klasszikushoz áll közelebb, modernebb vonalvezetéssel. 


Legénylakás - indusztriális stílusban

Egy egyedülálló üzletember egyik álma vált valóra, mikor beköltözhetett loft lakásába, a fővárosban. Az indusztriális kiegészítők és a stílusra jellemző bútorok, burkolatok határozzák meg a tágas teret. 


Föld színek, türkiz és pink kiegészítőkkel

A többfunkciós 'nagyszobában' a már meglévő bútorok elrendezése és a térszervezés kialakítása volt a feladatom. A konyha viszont teljesen új, ami a helyiség méretéhez képest sok tárhelyet nyújtó bútort kapott, magas fényű világos-cappucino frontokkal.


SZAKMAI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Amennyiben tetszett amit látott, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!