Olinda Home

REFERENCIÁK

Holdvirág Hotel Sárvár

Extra rövid idő alatt terveztem meg és alakítottuk ki ezt a barátságos sárvári hotelt. Immár megújult helyiségeivel várja vendégeit. Komplex és nagy odafigyelést igénylő feladat volt, de megérte. A szobák és a közösségi terek igényesek és szépek lettek.


Lakás sikkesen Pesten

Rövidtávú (RB&B) kiadásra szánt budapesti lakást terveztem meg. A megnyugtató és barátságos föld-színeket üde zölddel és kevés sárgával tettem élettelivé.


Budai ékszerdoboz zöldövezetben

Egy fiatal, lendületes, életvidám nő otthonát gondoltuk újra. Meglévő és új bútorokat kellett összehangolni. A konyhában falat bontottunk, az ajtaját is eltávolítottuk, így teljesen átjárja a fény ezt a színes otthont. Alapszín a világos rózsaszín, mely a tulajdonos egyik kedvenc színe. 


Velence Resort & Spa Hotel

A Velencei-tó partján lévő családbarát szálloda megújulása jelenleg is zajlik. A lobbyban lévő Papa's Bár már elnyerte megújult küllemét. A galériáról megközelíthető és a gyerekek által már birtokba vehető a különleges, függesztett játszótér.

Velence Resort & Spa Hotel

A Velencei-tó partján lévő családbarát szálloda megújulása jelenleg is zajlik. A standard szobák modern, letisztult új külsőt kaptak, némi hűsítő kék színnel kiegészítve, utalva ezzel a tóra. A különleges padlószőnyeg mintája a tó hullámait idézi meg.

A hotelnek tágas, barátságos apartmanszobái is vannak, ahol a családok gondtalanul élvezhetik a pihenést, igényes környezetben.


Elixír Panzió

Otthonos panzió várja a Nyírségben vendégeit. A nyugtató, semleges Föld színeket a türkiz étkezőszékek, élénk-kék fotelek és színpompás fali képek teszik izgalmassá.


Nőies hangulatú kislakás Budán

A kedves kis budai lakás felfrissítése volt a célunk. Feladatom segítségnyújtás néhány új bútor, tapéta és dekoratív kiegészítők kiválasztásában, hogy a lakás hangulatossá, otthonossá váljon.


Családi ház fürdőszobái

Ebben a projektben a szülői és a gyermek fürdőszobák tervezésére kértek fel. A konyha mellett a másik legkomplexebb tervezési terület a fürdőszoba. Főképp abban az esetben, ha a padló- ill. falburkolatok precíz megtervezése, kiosztása fontos. 


Derby Trans irodaház dekoráció


A Pest megyei szállítmányozási cég az új székhely elkészülte után keresett fel, hogy dekorációval dobjuk fel és tegyük szebbé az épület egyes helyiségeit. Így kapott 3D falpanelt a vezetői szoba, egyedi tapétát a konyha és a lépcsőház valamint zuzmó, moha dekorációt az iroda.


Magán-rendelőintézet Budapesten

A West End közelében létesített magánrendelőben járóbeteg ellátás zajlik majd, négy kezelő szobában látják el a pácienseket. Megbízóm a recepciós teret szürke-arany színekkel képzelte el, melyek eleganciát és exkluzivitást éreztetnek az ide betérővel. 


Luxusvilla a Budai hegyen

Megbízóm, a villa építtetője kért fel, hogy rendezzem be a négy szintes, modern villa második és negyedik szintjét, ahol a nappali, étkező,konyha, illetve a tetőtérben a háló kapott helyet. Modern, elegáns stílusban alkottam meg az enteriőröket. A fotók megtalálhatóak az Engels and Völkers kiadványában is. A cég a luxusingatlanok nemzetközi szakértője.


Családi ház Budapesten

Háromgyerekes család, újonnan épülő családi házába terveztem meg három fürdőszobát, egy mosókonyhát és a konyhát. Mindezt modern, fiatalos stílusban. A nappali tervének elkészítése ajándék volt. Később a szülői hálószoba tervezésére is felkértek, így ehhez is készült két koncepció.

Beköltözés után érzékelték, hogy a házuk akusztikája nem megfelelő, zavaróan visszhangzik. Ezért a nappali falait, valamint a lépcsőházat akusztikai panelekkel láttuk el. Ennek kitalálása és megtervezése is a feladatom volt, a konkrét panelmennyiséget (m2-ben) a Hangpont stúdió kalkulálta.


V.I.P. helyiség - Hankook Tire Magyarország

Feladatom volt új PVC modul padlóburkolat-design tervezése, egyedi tapéta tervezése, valamint a szoba térszervezésének kialakítása. A szürke-narancssárga koncepció a cég színeire épül. Kényelmes bútorok szolgálják az itt várakozók kényelmét.


Interjú- és oktatóterem - Hankook Tire Mo.

A V.I.P. helyiség színvilágát és stílusát vittem tovább a következő helyiség megtervezésekor. Egyedi tapéta került az egymással szemközti falakra, míg az ajtós falat plasztikus 3D falpanelekkel, narancssárga dekor-csíkokkal tettem mozgalmassá. A bútorzat színe visszaadja a szürke-narancssárga vezérmotívumot.


Fly4Less Helicopter - iroda

A kék volt a vezető szín, ennek a 100 négyzetméter alapterületű irodának a tervezésekor. Két iroda, tárgyaló, ügyféltér és recepció lett kialakítva, üveg válaszfalakkal, így a térérzet tágas marad és a fény is betölt minden teret. Üvegfólia segítségével az intimitásról is gondoskodtunk. A modul padlószőnyeg stílusa meghatározó, modern, laza és fiatalos. A kárpitozott bútorok színe is ehhez igazodik.


Chili bistro és kávézó újragondolás

Egy már működő kávézó "felfrissítését" kérték tőlem. Az asztalok és a székek megmaradtak, mert nagyon szépek. Egy festést, tapétázást elvégeztünk, majd a helyiségnek új térszervezést készítettem. Átrendeztük az üzletet az optimálisabb helykihasználás érdekében. Készült egy új, szürke beépített polc és fekete lebegőpolcok kerülte a sarokba. Az arany színű tapéta és a zuzmófal koronázta meg és varázsolta hangulatossá az új küllemet.


Eklektikus lakás a budai várnegyedben

Egy holland házaspár keresett meg azzal a kéréssel, hogy a budai várnegyedben vásárolt polgári lakásukat megtervezzem. Teljesen szabad kezet kaptam a feladathoz. A helyiségekben harmonikusan vegyülnek modern, klasszikus és indusztriális elemek egymással. Az arany és a márvány használata eleganciát kölcsönöz az otthonnak.


Árukereső irodai dekoráció

Az Árukereső cégcsoport budapesti székhelyén volt szerencsén üresen álló falszakaszokat életre kelteni. A pihenőszobában a fal dekoratív falpanel burkolatot kapott, illetve egy darts táblának biztosítottunk helyet deszkaborítású panelen. Emellett a fekete sáv ún. mágnestapéta, melyre az ott dolgozók üzeneteket tehetnek, ill. játékokat is játszhatnak.

A konyhában egyedi tapéta tette szebbé és otthonosabbá a helyiséget. Ennek grafikai tervezése a cég ügyes grafikusát dicséri. (Sárkány Zsuzsanna)

Az ún. logófal még nem teljes. Ide betonhatású egyedi tapéta és szürke 60x60 cm-es falpanel került. Ezen lesz majd elhelyezve narancssárga betűkkel az Árukereső felirat.


R18 társasház: lakások fürdőszoba tervei

Felkértek, hogy a budapesti (Rózsa utcai) társasház lakásaihoz tartozó fürdőszobák burkolási terveit készítsem el. A burkolólapokat már kiválasztották a helyiségekhez. Több különböző alapterületű, de kicsinek mondható fürdőszobákat terveztem meg. Ez a 4-es és az 5-ös lakások fürdőszobája.


Gellért hegyi polgári otthon

Egy ingatlanértékesítő ügyfelének kérésére készültek látványtervek, egy 150 nm-es, régi, családi ház főbb helyiségeire és teraszára. A modern és klasszikus elemek vegyítésével, igényes anyagokkal - mint a márvány, valódi fa, vagy aranyozott felületek - vált elegánssá, s mégis otthonossá minden enteriőr.Gyermek fogorvosi rendelő
Franciaország, Pontarlier

Ebben az izgalmas feladatban a recepció és a váró, valamint a fő kezelőszoba megtervezésére kértek fel. Mivel minden bútor egyedi asztalosmunkaként készül el, ezért szükséges volt külön megtervezni a tárolóbútorokat is, melyekben a megbízó iránymutatása és pontos elképzelése nagy segítséget nyújtott. 


Apartmanlakás Balatonberényben

Egy négy fős család balatoni nyaralójának terveit készítettem el. A lakás stílusa modern és fiatalos. Mivel kis alapterületű, így sok zárt tárolóhelyre volt szükség. A konyha-nappali-étkező egy közös helyiségben található. A bútorokat egyedileg, asztalossal készíttetjük. Ezen kívül a gyerek egy pici szobában alszanak, melybe emeletes ágy lett tervezve. Ide az IKEA bútorai közül választottam az elemeket.


Early Kávézó Budapest

Egy meglévő kávézót frissítettünk fel új tulajdonosával karöltve. Teljesen új hangulatot és stílust kapott, a Nyugatitól egy ugrásra lévő Early Speciality Coffee Bár. Pici loftos hangulattal fűszereztem meg, és türkiz kiegészítőkkel bolondítottam meg, melytől trendivé, fiatalossá vált ez a nagyszerű kávézó. Új padlóburkolat, vagány lámpatestek és új tapéta is került a helyiségbe. No és menőőő csészék, a fantasztikus ízű kávék mellé. Próbáljátok ki Ti is!


Nyaraló a Dunánál - Szentendre

Egyedülálló, fiatal férfi új építésű második otthona. A Duna és a természet közelsége kapcsán a belső tereket is sok fával, meleg színekkel és föld-anyagokkal terveztem meg.


Lakás újrakezdéshez

Ügyfelem mielőtt Budaörsre költözött, a meglévő ingatlan konyha-étkező-nappali részének megtervezésére kért fel. Az ajtók, ablakok és a padlóburkolat adottak voltak. Skandináv stílust szeretett volna ügyfelem, így született meg világos színekkel, fával, mintás tapétával, minőségi bútorokkal berendezett enteriőr.


Nagypolgári otthon, vidéken

Értelmiségi házaspár vidéki, családi házának nappaliját és étkezőjét terveztem meg. A sötét és világos színek kontrasztjára épül a terv. Nagy és kényelmes ülőbútorokat terveztem, mert gyakorta gyűlik össze náluk népes vendégsereg. Az étkezőasztal is épp ezért bővíthető. Stílusa a klasszikushoz áll közelebb, modernebb vonalvezetéssel. 


Föld színek, türkiz és pink kiegészítőkkel

A többfunkciós 'nagyszobában' a már meglévő bútorok elrendezése és a térszervezés kialakítása volt a feladatom. A konyha viszont teljesen új, ami a helyiség méretéhez képest sok tárhelyet nyújtó bútort kapott, magas fényű világos-cappucino frontokkal.


SZAKMAI SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE?

Amennyiben tetszett amit látott, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!