SHOWTIME! Látványos tűfilc szőnyegek a Forbotól

2020.07.10

A szállodai és szabadidős szegmens igényeinek kielégítésére a Forbo tervezői, exkluzív tűfilc szőnyegkollekciót alkottak.

A Showtime Experience szőnyeg 16 féle design mutat be, négy kategóriában: Heritage, Ecosystems, Metropolis és Wonderlab. Minden kivitel többféle színben is kapható. Designonként egy szín rendelhető raktárról, a többi szín megrendelhető, minimum 400 m2 rendelési mennyiséggel.

A szürke-antracit színállás a raktári szín és a színesebb verziók (piros, kék, bézs, zöld, sárga, stb) a rendelhető típusok.

A két méter széles tekercsekben elérhető szőnyegtípus, 3,8 mm vastagságú. 100% polyamid.

Karbantartása és takarítása nagyon egyszerű. A helyiség forgalmának figyelembe vételével napi, heti szinten porszívózható.

Class 32-es besorolású, tehát a közületek számára ideális padlóburkolat, de családi házakba, lakásokba is remek választás, hiszen, ott sokkal kisebb az igénybevétel. További előnye 19 dB-es akusztikai tulajdonsága.

A Showtime kollekció másik családja, az UNI színeket tartalmazó Nuance. A 20 uni szín lehetővé teszi az egyes terek határolását és a különböző hangulatok megteremtését. Természetesen kombinálható az Experience kollekció darabjaival. Vastagságuk és tekercsméretük is megegyezik.

Ha további kérdésed van vagy szeretnél ilyen burkolatot az otthonodban, irodádba, keress bizalommal!

Varsányi Brigitta

www.olindahome.hu