Talpalatnyi erkély

2020.01.19

Nyakunkon a tavasz, kicsábít a napfény és a friss levegő. Remek alkalom nyílik ki-vagy átlalakítani erkélyeink megjelenését. Ha pici teraszunk van, az sem jelent gondot. Megmutatom, hogy lehet a kis terekből is a legtöbbet kihozni.

Nem igényel nagy beruházást ez a kialakítás, egy régi láda puha párnázattal máris kiülésre csábít. Kiegészíthető korlátra akasztható kis asztalkával és a rakásolható székekkel, melyek praktikusak ilyen mini területen. Az összkép egyértelműen megkapó.

Az újrahasznosítás kedvelőit azonnal tettre sarkallja ez a balkon. A hozzávalókat biztosan beszerezhetjük egy bolhapiacon is. Fiatalos, cool és száz százalék egyedi teraszunk lesz a végén.

A nagy klasszikus, a fekete-fehér. Aki ezt a kombinációt választja, egészen biztosan nagyszerűen fogja érezni magát az erkélyén sziesztázva.

Keleties hatást idéz ez a kuckó, természetes anyagokkal berendezve. Faburkolat, kényelmes párnák, növényfal. Bár egy fa asztalka még odakívánkozik. Minden adott, ami a visszavonuláshoz kell. 

Pasztell-típusúak biztosan beleszeretnek ebbe a kedves kis erkélybe. Nincsen túlbonyolítva, délutáni kávézáshoz tökéletes. A többféle növény még közelebb hozza a természetet.

Aki a természet megszállotja emellett még merész is, borítsa be műfűvel az erkélyét. Igazi minimál stílusban, csak a legszükségesebb bútorokkal még arra is marad elég helyünk, hogy a gyerekkel labdázzunk.

Néhány alapvető tanácsot követve mindenki megalkothatja szép, harmónikus teraszát a legapróbb helyen is. Kevés, praktikus bútor. Sok-sok zöldellő növény, virágok, fűszernövények. Stílusunknak megfelelő dekoratív kiegészítők. Például színes gömblámpasort, mécseseket használva kellemes, relaxáló hangulatot teremthetünk saját kis nyugalom-szigetünkön. 

www.olindahome.hu

Varsányi Brigitta