Csodálatos faltervezés színes parafa burkolattal

2020.06.10

A falak burkolása, dekorálása, esztétikusabbá tétele századok óta fennálló igénye az emberiségnek. Napjainkban számtalan formájú, színű, anyagú falburkolat közül lehet választani.

Mivel lehetne kitűnni a tömegből? Hogyan tudunk eltérni a megszokottól?

Az innovatív MURATTO parafa burkolattal.

Az egyik legnépszerűbb és leglátványosabban falpanel a Muratto parafa burkolata.

Mit tud és miben más ez a falpanel, mint amit megszokhattunk eddig?

  • Természetes anyagból, parafából készül. Saját gyantáját használják a gyártás során. Tehát 100%-ban naturális anyag.
  • Előnye, hogy a dekoratív megjelenés mellett kedvező akusztikai hatása van.
  • A fenntarthatóság ma már fontosabb, mint valaha, ez az anyag pedig környezetbarát, újrahasznosítható.
  • Nagyon könnyű vele dolgozni, könnyen és gyorsan kivitelezhető, akár szakember nélkül, saját magunk is elhelyezhetjük. Ragasztós vagy öntapadós verziókban is kérhetjük.
  • Építészek és tervezők számára fontos, hogy tűzbiztonsági besorolása Bfls1-es, azaz megfelel az előírásoknak.

Design szempontjából választhatunk sík-felületű, például szálcsiszolt hatású vagy rusztikus, rozsdahatású anyagból és különleges formavilágú 3D hatású panelek közül, mint a DROP, HEXAGON. Ezen túlmenően az egyszerűbb, naturális hatást kedvelők választhatnak a nem színezett, az anyagszínt eredetiben megmutató panelek közül. Mindegyik típusú panel elérhető natúr változatban.

Színek és méretek szempontjából hatalmas választékot tár elénk a Muratto. A fém-, beton-, kőhatásúak mellett nagy színválasztékban érhető el, továbbá sokféle méretben, háromszög, hexagon, téglalap, négyzet, sőt egyes típusok tekercses kivitelben is.

Igazán látványos megoldást kínál a megvilágított panel-megoldás. A CHOCK, MINICHOCK és PEAK típusú panelek érhetőek el ebben a formában, mely izgalmas és új atmoszférát teremt bármilyen helyiségben.

Természetesen a zuzmóval kombinált panelek sem maradhatnak ki a Muratto kollekciójából. Ezzel az ugyancsak természetes anyaggal fantasztikusan meg lehet bolondítani a tereket. Játékos, üde és igényes burkolatot alkothatunk általa.

Ez a rugalmas, meleg, strapabíró burkolat nem karcolódik és nedves közegben is használható. Közvetlenül a tusoló falára nem ajánlott, de fürdőszobában, konyhában is alkalmazható, a pára, gőz nem tesz kárt benne.

Ha Te is szeretnél valódi karaktert, különleges enteriőrt teremteni otthonodban vagy irodádban, keress további információkért és árajánlatért!

Varsányi Brigitta

www.olindahome.hu